3.4.5. HACCP ISTASYONU (KARKAS ve YAN ÜRÜN TAKIP EDILELEBILIRLIK SISTEMI)
a- Kulak küpesi okuma özelligi
b- 4 çeyrek karkas takibi saglayacak sekilde her bir parçaya kesilen hayvan bilgilerini(yetistirci adi, cinsiyet, yas vb) ve hayvanin geldigi isletme bilgilerini içeren barkod sistemi
c- Kelle, ciger, iskembe, böbrek vs. takibi yapilmasina imkan saglayacak sekilde her bir yan ürüne hayvan bilgilerini (yetistirici adi, cinsiyet, yas vb) ve hayvanin geldigi isletme bilgilerini içerir barkod sistemi
d- sinirsiz kesim ekleyebilme özelligi
e- sinirsiz raporlama yapabilme özelligi
maddelerine uyumlu yazilim.
- Kulak küpe numarası ile kayıt
- El terminali ile takip (barkod okutma, hayvan küpe numarası okutma, veritabanında kayıt bulma, ağ üzerindeki yazıcılara kablosuz erişim)
- Farklı yazıcılara farklı sayıda barkod gönderme özelliği (her istasyondaki yazıcıya gönderim yapılabilir)
- Kesilen hayvanın kantardaki kilosunun otomatik sisteme aktarımı (taralsa ile uyumlu)
- Besiciye ve kesimciye özel rapor sunumu
- Veteriner tanımlama
- Besici, kesimci tanımlama
- İmha seçenekleri (kelle, paça, perde, akciğer, karaciğer, dalak, yürek, rumen, kavurma, yarım but kavurma, karantina)
RAPORLAR (ekstra raporlar eklenebilir)
- Mal sahibi raporları
- Teşvik raporu
- Kesimci raporu
- Şehir dışı raporu
- Sakatat raporu
- Hayvan günlük kesim raporu (online takip edilebilir, ios android uyumlu)
- Veteriner günlük kesim raporu (resmi veteriner)
- Resmi kurum raporları
İsteğe özel modüller geliştirilebilir. |